Seguir a Fenix11_23 al Twitter Seguir a Fenix11_23 al Facebook

Una pel·lícula de JOEL JOAN i SERGI LARA, escrita per ALBERT PLANS SORIANO i HÈCTOR HERNÁNDEZ VICENS

FÈNIX 11·23 aconsegueix la tretzena posició en el rànquing de les pel·lícules més vistes a tot l’estat espanyol

13-11-2012

El film es situa en la cinquena posició pel que fa a la recaptació per còpia.

En el seu primer cap de setmana en sales de cinema el film “FÈNIX 11·23” ha aconseguit situar-se en la tretzena posició del rànquing espanyol pel que fa al nombre de recaptació. Les xifres són més que destacables tenint en comte que la pel·lícula ha sortit amb 64 còpies, 62 de les quals han estat distribuïdes a sales dins el territori català.

“FÈNIX 11·23” ha competit amb pel·lícules amb molta més presència en sales, films que oscil·len entre les 122 i les 394 còpies amb presència a tot l’estat espanyol.

El llargmetratge escala notablement al rànquing arribant a la cinquena posició si es té en compte la recaptació per còpia.

“FÈNIX 11·23” de Joel Joan i Sergi Lara i “EN LA CASA” de François Ozon han estat les sorpreses de la cartellera d’aquest cap de setmana pel que fa al nombre d’espectadors. Però la bona acollida de FÈNIX 11·23 és encara més remarcable ja que contava amb un àmbit de distribució més reduït que la cinta francesa, que ha sortit amb 67 còpies amb presència a les poblacions més destacades de tot l’Estat.

La cinta, que porta a la gran pantalla la història real de l’Èric Bertran acusat de terrorisme informàtic el 2004 per enviar un correu electrònic a un supermercat demanant l’etiquetatge en català, ha obtingut molt bona acollida entre els exhibidors que recalquen la força del film i l’emoció que genera en el públic al sortir de la sala.

El film s’ha distribuït en versió original catalana, amb subtítols en castellà a les poblacions de fora de Catalunya, i és la pel·lícula que en la seva versió original en català ha sortit amb un major nombre de còpies.

Índex Notícies